• Klantenservice
  • 0180 629043

Decoratief stucwerk

Er zijn al heel wat materialen die als betonlook worden verwerkt in de badkamer of keuken. Om deze producten waterdicht te maken, moeten zij vaak nog na behandeld worden. Hierdoor is de kans op lekkages in de toekomst groot, indien deze producten niet door en door beschermd worden, ontstaan er mogelijk gebreken in de afwerklaag. Mede daarom is Beal Mortex Color ontworpen en op de markt gebracht, dit is een product wat verglijkbaar is met natuursteen, een materiaal dat vanaf 1mm laagdikte al waterdicht is zonder een extra behandeling. Dit product hoeft dus verder niet meer beschermd te worden tegen water. Beal mortex color is een harde door en door gekleurde afwerking, in meerdere lagen geschikt voor vloeren en wanden. Beal mortex kan verwerkt worden in badkamers, (zwem)baden, aanrechtbladen, meubels of als decoratieve afwerking in diversen ruimtes. De oppervlaktes worden beschermd tegen vuilaanslag, shampoo- en zeepresten door middel van een wax-, olie- of een laklaag. 

Pandomo is een gladde pleister met marmersteen effect die vakkundig in kleur wordt gebracht. In tegenstelling tot andere decorpleisters, vormt de witte pandomo decorpleister op cementbasis, een aanzienlijk harder en tegelijkertijd diffusieopen oppervlak. Het effect is een gladde en belastbare oppervlak die voor een een unieke en persoonlijke uitstraling zorgt. De pleister kan worden afgewerkt met een speciale olie, wat pandomo ook geschikt maakt in sanitaire ruimtes, zodat er geen vuilaanslag is en makkelijk te reinigen. Pandomo heeft bijzondere kleuren ontwikkeld, verdeeld in vijf kleurwerelden: licht, natuur, puur, helder en accent. De vijf verschillende kleurcomposities verbinden klassiek, natuur en trends prachtig met elkaar naar de woonomgeving Elke afgewerkte oppervlakte is uniek en niet te kopieëren, hierdoor wordt het ook wel de "handtekening van de vakman" genoemd.

Decoratief schilderwerk

Voor de decoratieve afwerkingen zijn we gespecialiseerd in diversen ambachtelijke schildertechnieken, waaronder kalkverf en metalic van Carte Colori en betonlook verf gekwast of gespaand voor een unieke uitstraling. De decoratieve afwerking is geslaagd als de ruimte de juiste sfeer ademd.

Van te voren worden uw wensen besproken en een schets gemaakt zodat u een indruk krijgt van het eindresultaat. Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door de aangebrachte decoratieve mogelijkheden.